Heissan vaan kaikki hurahtaneet, ja KIITOS kommenteista Eija ja Inkivääri! Allaoleva anonyymi on HULLU PUUTARHURI itse.( Luulin että nimimerkkini tulisi siihen automaatisesti...:)

Ja istutushommat jatkuu. Leikkasin maito-ja kermapurkkeja pitkittäin istutusastioiksi. Nyt vähän naurattaa kun maito- ja kermakellot on nimiinsä sopivissa purkeissa! Lisäksi laitoin ihan uutta tuttavuutta: JUHANNUSHYASINTTIA. Siemenet oli melko isoja, luin puutarhakirjasta `sintin`olevan pikkusipulikukka. Katsotaan nyt mitä niistä tulee.

Ikkunalautani on nyt täynnä.Pitää kai vallata ruokapöytä seuraavaksi! Mutta onneksi meillä on kasvihuone, jos siippani laittaisi sinne lämmityksen tänä vuonna edes pikkuisen aikaisemmin... Ja luulen, että tänä vuonna saan omia sen yksin itselleni. Remonttireiskan työt taitaa tänä vuonna mennä pakosti vihannesten  viljelyn edelle. Miehelläni siis. No, sille asialle Hullu puutarhuri hekottaa makeasti! Eikä millään pahalla, päinvastoin. Kasvavat kukkavauvat tarvitsevat parhaat tilat ja hoidon. Onneksi edes te ymmärrätte!