Morjensta pitkästä aikaa!

Kevät on mennyt puutarhaa myllätessä, kasvit on vaihtaneet paikkaa ja rikkaruohot lennelleet, loman ensimmäinen viikko on jo hujahtanut ja kauhistuin kun tajusin, että tosissaan nyt on jo heinäkuu!

Ruusut on nyt alkaneet kukkia ja tuosu on kyllä ihana, pakko on ohikulkiessa vähän nuuhkaista kukkaa jos toistakin.On mahtavaa illalla, kun aurinko alkaa jo laskea, istahtaa viinilasillisen kera lempituoliin ja vaan nauttia olostaan. Mitä nyt välillä tähyilen vieraille reviireille eksynyttä kissaani Napsua , tai huhuilen Taco-koiraa lähemmäs. Ruikku-kissan suhteen olen jo menettänyt toivoni, kesäisin se vaeltaa lähipiirissä villinä ja vapaana.(onneksi naapurit on kissa-ihmisiä- mikä tuuri)

Arvatkaa, tämän kuun 17 päivä vietämme siskoni ja veljeni avovaimon kanssa kukkajuhlaa.

Pakollisina asusteina kylpytakit ja kukkahatut-tai seppeleet.Juomana kuohuviini ja syötävänä "jotakin hyvää"Istutaan iltaa (ja yötä) turistaan , ehkä pulahdetaan mereen siskon pikkuisen mökin rannassa ja kohotetaan maljat , (ehkä toisetkin) kesälle ja unohdetaan kaikki arjen murheet. Suosittelen muillekin ,ei hullumpaa ollenkaan.