1238243366_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niin se vanha piippu mökistä purkautui ja uusi piippu kohoaa  kovaa tahtia. Vaikeusaste nousee ja miehen kuntoa mitataan, mitä ylemmäs noustaan. Lauantaina lähden apumieheksi ojentelemaan tiiliä, nopeuttaahan se melkoisesti hommaa, kun mies keikkuu mahallaan katonrajassa ja ottaa tiilet vastaan, eikä tarvitse kiivetä ylös alas.

 Eilen kävin "työmaalla" suunnittelumielessä. Seisoin keskellä kaaosta ja kuvittelin mielessäni kaiken valmiina. Valkoiset puupaneelit, takaseinällä vaaleankeltainen, pienikuvioinen ruusutapetti ja sen edessä valkoinen puusohva.Lattiat vaaleansiniseksi maalattua lautaa. Vanhat keittiökaapit vaihtuneina turkooseista valkoisiksi ja ovissa sinkkivetimet. (Löysin nettikaupasta tosi kivat ) Puuhella komeilee uusissa väreisään  ja lattioilla lepäilee tietysti raidalliset räsymatot.Ja pari raukeaa kissaa. Ohuet pitsiverhot hulmuaa tuulenvireessä ja yksinäinen kärpänen surisee lasia vasten. Jostain kaukaa kantautuu lampaan määintä. Ilta-auringon viime säteet muodostaa kauniin kuvion vastamaalatun kaapin oveen.

 RÄKS, unelmakupla puhkesi, kun pieni harmaa hiiri vilisti lattian poikki viikset väpättäen. Säikähti melkein yhtä paljon minua kuin minä sitä.Hemmetti, pelotellaan kesken ruuanhakureissun. Kirotut kaupunkilaiset!